zondag 12 juli 2015

Omdat het vakantie is

In het mooie Normandië hadden wij het prima naar ons zin.
Het was er mooi, rustig en we hadden het strand en het zwembad lekker dichtbij.
Jesse was na 2 dagen aan zee zijn hoestje en loopneus alweer kwijt en heeft gegraven of zijn leven ervan af hing. De dagen waren in tweeën verdeeld zodat we de voedingen in alle rust in de stacaravan konden doen. Het ene dagdeel strand, en het andere werd in het zwembad doorgebracht. Jesse vond het heerlijk.
In gedachten hebben we wel stil gestaan bij alle bacteriebronnen maar we hebben vooral gefocust op geniete
n en plezier. Naderhand werd er geschrobd met anti-bacteriele zeep. Ik heb weinig rare blikken gezien richtig Jesse's 'dopje' op zijn buik. En hij heeft er ook geen last van gehad. Hij heeft gespetterd en gesparteld en was soms uren zoet met een leeg flesje of een emmer. Wat een caloriënverbruik...
Soms na zo'n middag trok hij daar de koelkast zelf open en sprak hij dingen uit die we maar weinig gehoord hebben de laatste maanden. De woorden "ik heb honger" of "mag ik een ijsje" deden ons verheugde blikken wisselen. Maar natuurlijk reageerden we of het de normaalste zaak van de wereld was. "Nou, we gaan wel bijna eten hoor, maar vooruit! Omdat het vakantie is." Als hij vervolgens allen de smarties van het ijsje at en er dan alweer mee klaar was, maakte ons niets uit. Of die Cornetto van maar liefst €3,80 waar maar een paar likjes van werd gegeten. Op een middag kreeg hij een snoepzak en heeft aan diverse snoepjes enkel een beetje gelikt.... We waren allang blij.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vind het erg leuk als je laat weten wat je ervan vind! Geen account? Kies dan bij 'reageer als' voor 'anoniem' en typ je naam er handmatig bij. Alvast bedankt!