donderdag 29 mei 2014

Buurman Ad

Huilend wrijft Jesse met zijn handjes door zijn gezicht. "Nee!" Is het enige wat hij roept als hij zijn zijn hoofd schudt en zijn zieligste gezicht opzet.

Ik kan hem geen ongelijk geven. Alle medicijnen die hij krijgt proef ik eerst zelf. Deze nieuwe antibiotica is het allerbitterste wat ik ooit geproefd heb. Jesse krijgt hem de komende 2 weken 4x per dag. Vanmorgen kon ik hem omkopen met snoep, maar vanmiddag werkte dat al niet meer. Bij papa op de arm is het altijd fijn om naar buurman Ad te kijken vanuit het keukenraam. Hij heeft altijd wel wat te klussen, tuinieren of schoonmaken.  Gelukkig is hij vandaag heel druk bezig met het schoonmaken van zijn rolluiken. Hun smetteloze voorgevel moet nog verder geperfectioneerd worden. Zijn Poolse vrouw met haar schelle overslaande stem en roze rubberen handschoenen bemoeit zich er flink tegenaan wat het schouwspel nog interessanter maakt. Jesse vind 't prachtig. "Buum Ad!" Roept hij en wijst naar buiten. Ad en zijn vrouw merken het niet eens, ze zijn veel te druk. Zo. Het spuitje zit erin. Snel een snoepje erachteraan voor de vieze smaak. Bedankt buurman Ad. Je zou eens moeten weten.

1 opmerking:

Vind het erg leuk als je laat weten wat je ervan vind! Geen account? Kies dan bij 'reageer als' voor 'anoniem' en typ je naam er handmatig bij. Alvast bedankt!